8 mm films op een cassettebandje?

WAT DOEN WE NOG MEER?

Ze maken gepersonaliseerde uitnodigingen voor allerhande activiteiten dit kunnen bruiloften, verjaardagen, jubileums, familie bijeenkomsten enz. zijn, deze gepersonaliseerde uitnodigingen worden naar jouw wens gemaakt met de bijbehorende tekst, muziek of stem die mannelijk o vrouwelijk kan zijn, deze wordt dan eerst in PowerPoint voor je ontworpen en als je er tevreden over bent kan deze worden omgezet in een slideshow of een mp4 zodat je hem gemakkelijk via email kunt versturen, dit laatste is de trend van vandaag en we raden je dan ook aan om op tijd een afspraak te maken en er zeker van te zijn dat ook jij je uitnodigingen op de juiste datum klaar hebt.

 

Werk jij voor een bedrijf waar ze veel van je vragen en optimaal werk moet leveren, of sta je voor een project wat je voor moet leggen aan je baas of andere ondernemers of zakenpartners? Breng dan je werk of project naar Sdgpictures en laat de jongens hun best voor je doen om van jou project een meesterwerkje te maken zij maken professionele PowerPoint presentaties voor alle type van business, deze presentaties kunnen inclusief interactief zijn, afhankelijk van het project of werk waar het voor bestemd is. Een prima optie dus voor mensen die werken en weinig tijd hebben om het in presentatiewerken te steken

 

Ga jij een nieuw product aanbieden of op de markt brengen en heb je daar een goede intro voor nodig? Dan kunnen de jongens van Sdgpictures jouw daar vast bij helpen, zij maken professionele intro┬┤s voor websites en van top filmkwaliteit die je klanten zal doen verbazen, dit kan met of zonder muziek en snel of langzaam, ligt er dus maar aan wat en waar je het voor nodig hebt Sdgpictures is gespecialiseerd in alles wat met film, audio en video te maken heeft en zullen van jou intro zeker een uniek stukje werk maken, dus twijfel niet en laat je eerst adviseren door de stuntjongens op dit gebied.