8 mm films op een cassettebandje?

WAAR ZIJN WE TE VINDEN?

 

Heb je nog meer op zak wat hier niet benoemd is, ga dan gerust een kijkje nemen bij dit bedrijf. Sdgpictures is een bedrijf waar ze voor alles wat met film, audio en video te maken heeft geweldige oplossingen hebben en waar ze jou zeker vooruit kunnen helpen op dit gebied, haal dus die oude filmpjes weer voor de dag,  bewaar je oude cassettebandjes, neem je foto´s of projecten mee, en laat van je uitnodigingen en presentaties een meesterwerkje maken. De jongens van Sdgpictures willen hun bedrijf klein houden om aan alle klanten de beste aandacht en service te kunnen bieden.

Het zijn allemaal goed opgeleide kerels met een bijzondere aanpak op dit gebied en werken als een groot team samen, ze zijn niet bang voor een beetje druk en zijn enorm klantvriendelijk daarnaast kun je er altijd terecht voor een goed advies over de films die jou dierbaar zijn of de projecten waar het zweet voor van je voorhoofd rolt, wat mij betreft is Sdgpictures een fantastische optie om iedereen met dit soort dingen verder te helpen. Je kunt ze vinden op Sdgpictures.nl, daar vind je ook alle informatie over hoe dat je contact met ze op kunt nemen of een afspraak te maken en je te laten adviseren over hoe de films of projecten het beste voor jou bewerkt kunnen worden. Ben je niet zeker van wat je wilt?

Laat het dan aan deze jongens over om je de beste ontwerpen en ideeën voor te leggen zodat je zelf kunt beslissen waar jij je het beste bij voelt. Woon je niet dichtbij dit bedrijf dan is dat probleem ook zo opgelost want Sdgpictures heeft ook een speciale dienst waar je jou foto´s kunt opsturen via de post of verzendservice en projecten kunnen worden ontvangen via een speciaal email die daarvoor bestemd is, zo gauw ze de materialen binnen hebben zullen ze het eerst voor jou bekijken en je de opties voorleggen wat ze ermee kunnen doen, jij beslist wat je wilt en mag dan ook meekijken via een URL die je van hun krijgt toegestuurd zodat je kunt zien hoe je film, project of uitnodiging vordert en of je er tevreden mee bent of er een verandering in aan wilt brengen.

Bij Sdgpictures is het allemaal mogelijk, en met deze kwaliteit van service is het best de moeite waard een waagje te nemen en jouw oude filmpje weer mooi en duidelijk op een DVD of bestand te laten zetten of een project in handen van de Sdgpictures jongens te geven en goed voor de dag te komen op het moment dat je het werk moet presenteren. Laat je inspireren door deze knapen haal je mooiste herinneringen weer naar boven of laat de meest fantastische projecten zien waar iedereen van kan meegenieten. Bel of neem contact met ze op via de website, maak een afspraak en laat je verbazen!