8 mm films op een cassettebandje?

Kruipruimte isoleren

Neopixels HR bodemisolatie is een zeer innovatieve oplossing waarbij grote grijze parels van EPS, toegepast worden op de bodem van een vochtige en/ of moeilijke bereikbare kruipruimten.

Neopixels HR bodemisolatie verduurzaamt de woning en brengt de luchtvochtigheid in huis in balans. Hierdoor verbetert het woonklimaat aanzienlijk. Ook kan bodemisolatie ervoor zorgen dat de energierekening verlaagt, dit omdat er minder warmte via de vloer ontsnapt de kuipruimte in en u dus minder hard/ vaak hoeft te stoken.

De voordelen van deze isolatie maatregel zijn;

  • Met relatief weinig product een hoge isolatie waarde
  • Door de grote van de parels verdwijnen de parels niet door het ventilatierooster
  • De parels zijn waterafstotend
  • Het heeft een hoge weerstand tegen verrotting
  • Het voorkomt het rotten van balken, vloeren betonrot en het roesten van leidingen
  • De EPS parels zijn vlamdovend.

De EPS parels zijn dus niet alleen goed voor het isoleren van de woning maar brengen daarnaast ook nog verschillende voordelen mee waardoor u langer kunt genieten van de woning.  Een natte, vochtige en ongezonde kruipruimte kan  namelijk ook zorgen voor schimmels en ongedierte en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Dit komt de gezondheid van de woning maar ook zeker uw eigen gezondheid niet ten goede.

EPS parels van Neopixels zorgt ervoor dat de kruipruimte goed is geïsoleerd, er minder of geen schimmels en ongedierte meer in de kruipruimte voorkomen en hebben daarom een positieve bijdragen op uw gezondheid.

EPS parels zijn ook voor andere isolatie maatregelen zeer geschikt, hierbij kunt u denken aan vloer- en spouwmuurisolatie.  Omdat er zonder deze maatregelen geen grote kans is op schimmels of ongedierte zorgen juist deze isolatie maatregelen er wel voor dat uw woning een stuk warmer, comfortabeler en fijner aanvoelt.

Bent u benieuwd wat bodemisolatie voor u kan betekenen en bent u geïnteresseerd dan is het raadzaam een gespecialiseerd isolatiebedrijf in handen te nemen zoals bijvoorbeeld Schotgroepisolatie. U kunt dan hun kennis met uw eisen, wensen en problemen combineren om tot de beste oplossing te komen.