8 mm films op een cassettebandje?

KINDERKLEDING VAN KIEZELTJE FOTOSHOOT

Wij hebben de kindermodeshow van Kiezeltje vast mogen leggen waar de kleine peuters natuurlijk de hoofdrol speelde en de kinderkleding fantastisch naar voren werd gebracht. Hiervoor zijn we opzoek gegaan naar verschillende locaties om de indoor fotoshoot te kunnen doen die we naderhand hebben laten vergroten en als achtergrond werd gebruikt op de modeshow. De superleuke exclusieve trendy outfits van Kiezeltje maakten er een prachtig geheel van en waren we meerdere malen getuigen van het oooohhh en aaaah van het publiek wanneer de kleine peuters tevoorschijn kwamen.

De kinderkleding van Kiezeltje staat bekend voor haar exclusieve dessins die je niet overal kunt vinden. Het merk is bovendien beschermt tegen de overproductie wat dus wil zeggen dat er van elk kledingstuk maar een bepaald aantal op de markt verkrijgbaar zijn. U kunt binnenkort de films die wij gemaakt hebben van de kindermodeshow op de website bekijken en tevens een greep doen in de nieuwe collectie van Kiezeltje verkrijgbaar bij Amazingkids voor het aankomende seizoen. U kunt de filmpje ook direct van onze website downloaden zodat u ze ook offline kunt bekijken.

De muziek is van Geert van Rossum en de verlichting werd bewerkt door de LI light-Industrie die er samen voor gezorgd hebben om van deze show een enorm succes te maken. Na afloop hebben we ook de receptie van Kiezeltje vast gelegd met alle belangrijke personages uit de modewereld die op de kindermodeshow aanwezig waren en hun beoordeling over de collectie voor het aankomende seizoen aan ons verklapten. De kinderkleding van Kiezeltje steelde deze keer weer opnieuw de show en wij mochten deze voor u op een filmpje vastleggen. Met dank aan Lisette te Hasseloo en het Kiezeltje team.