8 mm films op een cassettebandje?

Het leasen van een Audi

Wij hebben een paar mooie reclame-shoots gemaakt van de Audi lease waar we zelf ook gebruik van maken. Voor ons werk hebben we namelijk een paar goede auto´s nodig omdat we niet altijd dicht bij huis werken en soms lange afstanden moeten rijden. Hiervoor hebben we dus degelijke auto´s nodig die bovendien comfortabel moeten zijn. Om een paar audi´s zomaar even te gaan kopen zou een belachelijke som geld voor neergeteld moeten worden waar wij helaas nog niet van in het bezit zijn. Daarvoor hebben we besloten dit op een gemakkelijke manier op te lossen met een Audi lease.

We hebben op het moment drie van deze auto’s rondlopen tegen een behoorlijk laag maandelijks bedrag wat voor makkelijk te betalen is en zo ons bedrijf verder op kunnen bouwen. Wij hebben hier een operational lease voor uitgezocht omdat we vaak de auto´s ook privé gebruiken en op deze manier de lasten van privé gebruik en benzineverbruik er niet nog eens apart bovenop geteld word. Op deze manier kunnen we zelfs het zakelijke gebruik van de auto van de belasting aftrekken waardoor het dus nog aantrekkelijker wordt om een van deze autós te leasen.

Wij hebben voor een Audi lease gekozen omdat deze wagen ons het best bevallen voor de lange reizen en benzineverbruik en bovendien de luxe waar deze auto´s over beschikken. Een Audi lease is dan ook helemaal niet moeilijk meer en is voor iedereen mogelijk. Je kunt hiervoor bij Ros Financial een lease calculator gebruiken en meteen bekijken welke leaseperiode jou het beste uitkomt. Een mooie oplossing dus als je een mooie en goede auto nodig hebt en niet over het geld beschikt om hiervoor een aankoop te kunnen doen.