8 mm films op een cassettebandje?

Films

Tegenwoordig zijn er steeds meer films te zien. Dit was niet altijd het geval. Zalen van bioscopen worden standaard gevuld met mensen. Er komen steeds meer grote filmproducenten, denk bijvoorbeeld aan Marvel. Marvel is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Marvel heeft films van bijvoorbeeld Iron Man, The Avengers, Hulk enzovoort. Wat ook hiermee te maken heeft is de opkomst van superhelden films. Een ander voorbeeld wat ook met de groei van filmproducenten te maken heeft zijn streaming diensten, voorbeelden hiervan zijn Netflix en Amazon Prime. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende films dat elk mens wel iets te zien heeft. Niet iedereen houdt van dezelfde genres. De meest populaire genres zijn: actie, horror, thriller en comedy.

Streaming diensten

Er zijn verschillende streaming diensten, voorbeelden zijn: Netflix, Videoland en Amazon Prime. Netflix is hier de grootste van en biedt tegenwoordig ook bijna elke film aan. Niet alleen films overigens, maar ook veel series. Er zijn veel bekende series op Netflix, een goed voorbeeld hiervan is Breaking Bad of Prison Break. Dit zijn series die bijna iedereen wel gezien heeft. Het fijne aan deze streaming diensten is dat je thuis alles kunt kijken. Je hoeft niet meer naar de bioscoop, je kan alles gewoon van je bank thuis bekijken. Wel betaal je maandelijks een bepaald bedrag.

Bioscopen

Alhoewel streaming diensten steeds populairder worden, blijven bioscopen ook nog altijd volle zalen halen. Dit komt vooral omdat nieuwe films als eerste in de bioscoop draaien en na een bepaalde tijd pas op een streaming dienst. Het is ook maar de vraag of een bepaalde film op een streaming dienst uiteindelijk komt, het kopen van de rechten is namelijk hartstikke duur. Ook is het gezellig en leuk om naar de bioscoop te gaan. Je kan met je vrienden, familie of partner een leuke ervaring beleven in de bioscoop.

Kijk ook hier.