8 mm films op een cassettebandje?

Dieet vastleggen op een bandje

Dat hebben wij dus voor Annemarie van Doorn gedaan. Annemarie leed aan obesitas en woog ruim 130 kilo voordat ze aan ons kwam vragen of we haar bij wilde staan met haar afslank-avontuur door deze op een film vast te leggen. Ze had het gevoel dat wanneer we dit voor haar zouden doen zich als het ware verplicht zou voelen haar doel te moeten bereiken en ook om meer geïnspireerd te zijn tijdens het lijnen. Voor ons was dit natuurlijk een uitdaging want dit soort dingen doe je niet al te vaak en wilde we er dus iets moois van gaan maken.

We hebben er negen maanden over gedaan waarbij we regelmatig een bezoek van Annemarie kregen om de vooruitgang van het afslankproces vast te leggen. Deze bijzondere vrouw maakte gebruik van het Paleo dieet waarmee ze op een gezonde manier de overtollige kilo┬┤s kwijtraakte. Na een paar maanden konden we ook waarnemen dat ze al begon te sporten wat we dus ook opgenomen hebben en de recepten van het Paleo dieet steeds lekkerder eruit begonnen te zien omdat ze deze thuis zelf klaar maakte en precies wist wat ze kon gebruiken.

Na negen maanden had Annemarie zich van 54 kilo ontdaan met dit dieet en een ijzeren wil. Er is een fantastisch mooi vrouw tevoorschijn gekomen die nu onder het mes gaat om de huid van armen en benen bij te laten werken. Bij deze gelegenheid willen wij haar heel hartelijk bedanken door ons de mogelijkheid te hebben gegeven dit verhaal vast te mogen leggen en tevens wensen we haar een enorm succes bij alles wat haar nog te wachten staat.